Vores historie

Hej, vi er fra Dohop!

Leder du efter en pålidelig måde at finde de billigste fly på? Det gjorde vores grundlægger, Frosti Sigurjonsson, også i 2004. Han arbejdede i Frankrig og kæmpede konstant med at finde de rigtige flyforbindelser for at reducere rejseomkostningerne, når han skulle hjem til Island. Dohop blev grundlagt for at løse dette problem, og den første udgave af vores flysøgemaskine blev lanceret i 2005.

Siden da har vi arbejdet hårdt på at løse Frostis problem (og dit) med et mål om at skabe verdens mest effektive flysøgemaskine. Et ambitiøst mål? Uden tvivl. Men det er derfor, vi blev så glade for at vinde "Verdens Førende Flyrejse Sammenligningshjemmeside" ved World Travel Awards i 2014, 2016, 2017 og 2018.

Inderst inde er Dohop simpelthen bare en flyrejse søgemaskine, som er nem at bruge. Vi søger og matcher ruter for at finde den bedste måde at flyve mellem to steder på, og så forsøger vi at søge efter de bedste priser på de ruter. Vi finder også lejebiler og hotelværelser . Alle vores resultater tager selvfølgelig højde for priser, og vi viser altid de billigste resultater vi finder.

Vi er ikke et stort firma, men vi vokser og har et fantastisk hold. Når vi ikke sidder ved vores skrivebord, tager vi en gang imellem et spil bordfodbold, og om fredagen forsøger vi at klemme en øl eller to ind efter arbejde.

Anywhere. Simple.

You want to know what the new brand is all about? Read more about it here